Brandwerende kluis voor thuis

Als je op zoek gaat naar een kluis voor thuis dan heb je de keuze uit een ruim aanbod. Je kunt kiezen voor een standaard elektronische kluis, maar ook voor een brandwerende kluis. Het voordeel van een dergelijke kluis is dat deze voor enige tijd bescherming biedt tegen brandschade aan de spullen die in de brandkluis liggen opgeslagen.

Met een brandwerende kluis voor in huis van Kluis-kopen.nl zijn je waardevolle eigendommen voor minimaal een uur beschermd tegen brandschade. De temperatuur in de kluis blijft minstens een uur onder de temperatuur waarbij onder andere papierwerk en elektronica verloren gaan. Papier gaat verloren bij een omgevingstemperatuur vanaf 177 °C.

Hoe werkt de brandwerende kluis?

Brandwerende kluizen zijn zo ontworpen, dat de temperatuur in de kluis voor een zo lang mogelijke tijd zo laag mogelijk wordt gehouden. Ze hebben een naadloze metalen behuizing en de dubbele wanden zijn voorzien van gasbeton om te zorgen voor de beste isolatie tegen hoge omgevingstemperaturen die ontstaan bij een brandhaard.

Een goede brandwerende kluis voor thuis is daarbij ook nog voorzien kunststof binnenwanden. Deze beschermen de inhoud tegen vocht, roest en statische elektriciteit. Een mechanisch slot met een noodsleutel zal altijd toegang verlenen tot de kluis om bij je waardevolle eigendommen te komen.

Speel op safe, kies voor brandwerend

Een brandwerende kluis voor thuis biedt naast bescherming tegen inbraak dus ook bescherming tegen brandschade. Ben je op zoek naar een kluis voor thuis, dan een de keuze voor een brandkluis een goede optie. Ze zijn wat duurder in aanschaf dan normale privé kluizen, maar je krijgt er ook stuk extra zekerheid voor terug als je van plan bent spullen met emotionele waarde te bewaren.

Next